LVGHD

NEGENDE EDITIE KERSTLOOP IN BRUGGE OP VRIJDAG 06 DECEMBER 2019


Op vrijdag 06 december 2019 gaat de NEGENDE editie van de Kerstloop door in het Centrum van de stad BRUGGE.

Na het gigantisch grote succes van vorige 8 editie’s zal er opnieuw gelopen worden in het centrum van de stad met start op de Markt waar de Kerstmarkt en de schaatspiste zijn opgesteld en aankomst op de Burg van BRUGGE.

Op een feestrijke en verlichte Markt met de KERSTMARKT en de SCHAATSPISTE zal om 20.00 uur de start plaatsvinden voor een 6 Km en om 20.45 uur voor een 10 Km. Zo kan  iedereen deelnemen op een afstand die hem past. De aankomst zal voor iedereen plaats vinden op de Burg.

De omloop doet al de mooiste plaatsen van het Centrum aan die op dit moment van het jaar op zijn mooist zijn met de unieke kerstverlichting.

Start op de Markt, Wollestraat, Dyver, Coupure, Langestraat, Hoogstraat, Vlamingstraat,  Ezelstraat, Geldmuntstraat, t’ Zand, Steenstraat, Simon Stevenplein, en aankomst op de Burg. Een fantastische omloop in een feestverlichte stad met een massa toeschouwers op de omloop. Een droom voor elke loper om dit eens te mogen meemaken.

De laatste 3 jaar was de Brugse KERSTLOOP telkens de grootste van het land ondanks heel wat beperkingen met zelfs slechte weersomstandigheden. Net zoals in 2018 zal iedere deelnemer een verlichte Kerstmuts krijgen om zo een magisch beeld te creëren in de Brugse binnenstad..

Het bezoek van ZKH Prins Laurent aan de editie 2018 om het startschot te geven en op deze manier de organisatie een boost te geven zal zeker een hoogtepunt blijven in de geschiedenis van de Kerstloop en wil ook zeggen dat het project van de Kerstloop om te organiseren voor het goede doel  aan waarde heeft gewonnen.

Kertsloop

WEES ER BIJ en MIS DIT NIET!!
Voor meer info over de wedstrijd ga je naar ALGEMEEN.

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook